MOOC News

Suomeen oma Blackboard-käyttäjäryhmä

Suomeen oma Blackboard-käyttäjäryhmä

by HY Admin -
Number of replies: 0

Arvoisa asiakkaamme,

Blackboard on perustanut suomalaisille asiakkuuksilleen ja käyttäjilleen oman käyttäjäryhmän. Käyttäjäryhmä toimii Blackboard Communityn sisällä. Blackboard Communityssä on maailmanlaajuisesti yli 15 000 jäsentä ja 48 käyttäjäryhmää. Ja nyt siis myös suomenkielinen ryhmä suomalaisille käyttäjille!

Käyttäjäryhmä tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun, ideoiden ja ajatusten jakamiseen, ongelmien ratkaisuun ja parhaiden käytäntöjen löytämiseen yhdessä muiden Blackboard -käyttäjien kanssa. Ryhmä on myös suora yhteys Blackboardin paikallisiin ja kansainvälisiin asiantuntijoihin. Ryhmän jäsenten kesken järjestetään mm. webinaareja ja yhteisiä tapaamisia.

Suomalainen käyttäjäryhmä Blackboard Finland löytyy tästä linkistä:

https://community.blackboard.com/groups/finnish-user-group

Jos olet uusi käyttäjä, pyydetään sinua ensin rekisteröitymään. Varsinainen rekisteröityminen on suomenkielinen.

Rekisteröidyttyäsi pääset Blackboard Finland -käyttäjäryhmään joko yllä olevasta linkistä tai käyttämällä Blackboard Communityn hakutoiminnetta. Käyttäjäryhmän jäseneksi pääsy edellyttää ryhmän moderaattorin hyväksyntää.

Rekisteröidyttyäsi Blackboard Communityyn voit liittyä useampiinkin käyttäjäryhmiin. Käyttäjäryhmiä on sekä alueellisia, että teema- ja tuotekohtaisia. Suurin osa käyttäjäryhmistä on englanninkielisiä, mutta Blackboard Finland on luonnollisesti suomenkielinen ja myös käyttöliittymä on suomeksi.

Blackboard Finland -käyttäjäryhmän moderaattorina toimii Blackboardin Suomen virallinen kumppani Flowbox Oy. Lisätietoja käyttäjäryhmästä saat täältä:

aspa@flowbox.fi
puh. 010 324 3000

Käyttäjäryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka ovat tekemisissä Blackboard-tuotteiden ja -palveluiden kanssa, joten voitte vapaasti jakaa tätä ohjetta organisaatiossanne sisäisesti.

Toivottavasti tapaamme Suomen käyttäjäryhmässä mahdollisimman pian!

Ystävällisin terveisin,

Blackboard International / Flowbox Oy